Campus d’estiu al Collell

El Campus Collell ens permet passar uns dies en un entorn privilegiat totalment equipat per aprendre i millorar el bàsquet, fer noves amistats i, també, fer una pila d’activitats complementàries. Se sol fer durant el mes de juliol, durant una setmana.

Edició 2024: del 14 al 20 de juliol
JA NO QUEDEN PLACES

Les persones que heu emplenat el formulari rebreu la confirmació de si teniu plaça o si bé entreu en llista d’espera.

Important: només s’admetran inscripcions per aquest procediment (no s’admetrà transferència sense emplenar el formulari, pagament en metàl·lic, dades en paper, etc.)

Instruccions

  • Limitació estricta a 45 places.
  • Primerament inscripció limitada a jugadors i jugadores del club nascuts entre 2008 i 2015 (ambdós inclosos).
  • Cal emplenar el formulari que trobareu més avall i fer una transferència de 50 euros per inscripció al compte del club (ES40 2100 0243 6702 0043 6282). Atenció: per tal que la inscripció sigui vàlida, haureu d’enviar el comprovant de transferència a secretaria.cblaselva@gmail.com en acabar de fer la inscripció. Indiqueu-hi el nom del jugador/a.
  • Inscripcions per ordre d’emplenament del formulari, sempre i quan la transferència sigui vàlida.
  • Un cop emplenades les places, tancarem les inscripcions i les que ja s’hagin reservat les posarem en llista d’espera. Informarem del vostre estat de la inscripció. Si finalment no obteniu plaça, us retornarem la paga i senyal.
  • Per pagar la resta de l’estada, us farem un correu electrònic amb les indicacions. El pagament es farà entre finals de maig i principis de juny. El cost de l’estada més transport tindrà un preu aproximat de 400 euros, amb descompte si inscriviu germans/es.
  • Si finalment un inscrit o inscrita no pot anar al campus, només es retornarà el preu pagat en cas de força major.