Història

El 1992 un grup de selvatans i selvatanes es va engrescar a fer un club per potenciar el basquetbol a la Selva del Camp. Els fundadors i fundadores del Club Bàsquet La Selva van ser: Joaquim Salvat, Josep Masdeu, Lluis Miró, Xavier Bové, M. José López, Camil Taberna, M. Teresa Torres, Francisco Martínez, M. Victòria Domingo, M. Pilar Sans, Marià Roigé, Montserrat Figueras, Francisco Fernández i Antònia Besora. El 3 de maig de 1992 la Federació Catalana de Basquetbol va acceptar els estatuts del club selvatà. Estem inscrits com a Entitat Esportiva número 07640.

Durant la primera temporada, el club tant sols tenia un equip, el Cadet Femení provincial, que jugava els seus partits a la pista del Col·legi Sant Rafael. El poble de la Selva del Camp va anar creixent, i així ho feu també el Club. Durant la temporada 1999-2000 es va inaugurar l’actual pavelló fent un salt qualitatiu i quantitatiu al bàsquet selvatà, ja que una colla d’equips masculins s’incorporen a l’estructura del club. Diuen que de mica en mica s’omple la pica, i així va ser quan la temporada 2006/2007 el primer equip femení del club va assolir l’ascens a 1a catalana, màxima categoria on ha pogut competir el nostre club a dia d’avui. Al club s’hi han forjat jugadors i jugadores que han arribat a dedicar-s’hi professionalment a les màximes categories.

Seguim treballant per apropar el bàsquet als nens i nenes de la Selva del Camp, per potenciar un club on el nostre jovent pugui gaudir del seu esport preferit. Des de l’Escola de Bàsquet, fins als equips federats, amb tothom qui estimem el bàsquet #SomHiSelva.